Worldofwarcraft.no
Menu bottom border
Main recent top
Reklame
Menu bottom border
Menu top border
Intervju med Nihilums Rasr - av tvB - 18:45:54 24.07.2008
Photobucket


Vi har vært så heldige å få fatt i Rasr, en av de norske Nihilum spillerene, og fått han med på et intervju. Sporty gjort å stille opp siden det var undertegnende som stod for intervjuet...

En må jo nesten bare spørre, hvordan er det å være med i Nihilum?
Vel når de andre serverene er nede er det jo som å være en "stjerne" i wow, selv om jeg ikke får 1% av whispersa som Kungen får er det jo morro å se at folk faktisk synes vi er gode i det vi gjør, må innrømme jeg var veldig nærvøs i mitt første nihilum raid for de healersa og generele membersa er utrolig gode, så de får jo det beste ut av meg hele tiden når jeg kjemper om å bli en av top healersa.


Diverse utdrag fra intervjuet:
-Utenfor raid er det ikke så mye utenom å svare på masse whispers av "fans" og leke rundt i hovedstadene.
-min gammle server Stormscale har nå blitt pvp heaven og jeg er ikke noe spesielt fan av 15år gammle folk som tror dem er kule i pvp gear.
-Miljøet forandret seg fra å være en fin pve server til å være en pvp server med shit kids.

Du kan lese hele intervjuet her.
Menu bottom border
Bottom border
Please note that WoW Norge.net has no official relationship to Blizzard Entertainment® and their products. Copyright © WoW Norge.net 2003-2007.
Blizzard Entertainment® Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
All rights reserved
Bottom border